Menu

DAD grøn koncert Århus 2018

juli 26, 2018 - blog

Fest Rock i Århus.

Så var jeg Disneyland After Dark for 5 eller 6 gang. De drenge skuffer aldrig, en perlerække af deres mange hits, med tilpas mange sange fra ” No fuel left for the pilgrims ” mit ynglings album med DAD. Et album jeg kan love vil blive anmeldt her på Apokalyptisk.

oznor
dav
oznor
oznor

Det var lørdag og solen skinnede, om det var det der gjorde drengene fra DAD oplagte skal jeg lade være usagt, men deres gode humør krydret med deres iørefaldende sangskatte, som allerede er skrevet ind i den danske rock historie, overgav publikummet i Århus sig med det samme, og sammen skabte de en magisk eftermiddag på Vestereng i Århus.

dav
oznor
oznor

Pludselig havde Binzer brødrene sneget sig ud blandt publikum, og op på et par kæmpe ølkasser, og jublen ville ingen ende tage,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *